Gravity

Gravity nådde kinotoppen i USA, og er en dramatisk thriller fra verdensrommet med George Clooney og Sanda Bullock. To astronauter forsøker å returnere til jorda etter at romskipet deres blir skadet og fortsetter in i det ukjente uten styremuligheter.

Bullock spiller Dr. Ryan Stone, en ingeniør som er ute på sin første ferd i verdensrommet. Med seg har hun den mer rutinerte astronauten Matt Kowalski, spilt av George Clooney. I løpet av noe de trodde skulle bli en rutinemessig øvelse, skjer det ingen ønsker da de er i verdensrommet, romskipet blir skadet. Med et ødelagt romskip overlates de to til seg selv, på vei inn i det store sorte mørket.

Den øredøvende stillheten de opplever overbeviser dem om at de har mistet alt, både kontakten med jordkloden og enhver sjanse til å bli reddet. Når frykten endres til panikk, spiser hvert eneste gisp etter luft av det lille de har igjen av oksygen.

«Gravity» er en film av den tre ganger Oscar-nominerte regissøren Alfonso Cuarón, tidligere kjent for bl.a. «Og mora di også» og «Children of Men».

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *