Grown Ups 2

Lenny (Sandler) har gitt opp sin jobb og sammen med sin kone Roxanne (Hayek) og barna, flytter de tilbake til hjembyen. Du får en smak av hva som er i butikken for resten av filmen med en rekke av uforklarlige hendelser som utspiller seg. Ta for eksempel når Lenny og Roxanne våkner opp til en hjort på soverommet deres, knasker på Roxanne sitt sexy undertøy. Det følger en lang sekvens av hvordan de klarer å få reinen ut av huset deres.

Så til Kurt (Rock) og kona Deanne (Rudolph) for en meningsløs frokost scene. Higgins (Spade) har et besøk fra en sønn han ikke visste han hadde mens Eric (James), vel, han er bare opptatt med å perfeksjonere kunsten å rape, nysing og passerer vinden på samme tid – en teknikk han kaller ‘burpsharting ‘. Herfra synes filmen i stor grad improvisert.Senere drar de Eric til en innsjø for en bade økt, snuble inn på en høyskole party. I denne scenen, stjeler Taylor Lautner showet.

Det er Sandler filmer som er langt bedre. Faktisk er det litt vanskelig å beskrive denne filmen som noe mer enn en samling av voksne menn opptrer som idioter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *